Om Rad Raccoon

OM RAD RACCOON

Alla förtjänar bra konst. Vi på Rad Raccoon tror att genom våra unika konstnärer och posterformatet kan erbjuda möjligheten för människor att omge sig med inspirerande motiv på ett enkelt sätt.

Konst behövs för att stärka och bekräfta våra identiteter och naturligtvis för vårt allmänna välbefinnandet. Vi hoppas att du hittar något som passar dig eller någon som står dig nära.

VÅR HISTORIA

”Alla förtjänar bra konst”

Vår idé att sälja svensk konst på nätet var något av en slump när Dennis och Christian träffades för två år sedan.

Någon gång under vintern 2017 så kom Dennis till Christians tatueringsstudio för att diskutera en kommande tatuering. I detta mötet skapades en stark vänskap och de första pusselbitarna i Rad Raccoon.

Vi ansåg att där finns många skickliga konstnärer i Sverige men som inte vet hur de ska nå ut med sina illustrationer, målningar och grafiska motiv. Vi vill skapa en plattform för alla dem att kunna nå sina drömmar med sin konst. Men lika viktigt är att alla förtjänar bra konst, bra konst till ett bra pris. Våra verk är unika i sin utformning, priset håller vi nere genom posterformatet, där våra prints håller hög kvalité.

Vi som står bakom Rad Raccoon är Dennis Mårtensson och Christian Svensson och naturligtvis våra konstnärer som skapar det teamet som är Rad Raccoon. Gå gärna in och läs om våra konstnärer och titta på deras verk.

Vi tar nu våra första steg i den expansiva e-handeln och vill växa tillsammans med skickliga konstnärer som vi knyter till oss och tillsammans skapar det som alla förtjänar – bra konst.

Vi vill skapa en relation till våra kunder och den konst ni köper via oss och ser gärna att ni återkommer med bilder när ett verk hittat en plats i ert hem.

Solidaritet är viktigt för oss och därför låter vi tillsammans med våra konstnärer 10% av överskottet gå till organisationer som vi under året kommer presentera för er.

Varmt välkomna till vår familj